Optiek

Nu 50% korting op uw 2e paar Multifocale glazen*

* Actie Geldig van 11 Februari tot en met 31 December 2022

Bent u op zoek naar een nieuwe bril of zonnebril? Kom dan onze uitgebreide collectie bekijken!

Met onze kennis en expertise kunnen wij u passend advies geven, wij verkopen verschillende topmerken zoals Ray-Ban, Polaroid en Flair, maar natuurlijk kunt u ook voor een voordelig montuurtje bij ons terecht, dat is bij ons niet Anders (……). Minstens zo belangrijk als het montuur is een vakkundige oogmeting. Hiervoor beschikken wij dan ook over de modernste apparatuur. Afspraak maken? Bel ons wij maken graag tijd voor u vrij.

Ook kunnen wij voor u een zonnebril op sterkte maken. Dat kan in alle monturen. Dus ook in het montuur van bijvoorbeeld een Ray-Ben. Dat draagt niet alleen prettig, maar u hebt dan meteen een reservebril wanneer u op vakantie gaat. In landen als Zwitserland en Oostenrijk is dat verplicht. Natuurlijk kunnen wij ook in een interessant geprijsd montuur zonnebril glazen monteren. U kunt het krijgen zoals u het hebben wilt!

Mocht u toch de voorkeur geven aan lenzen, dan kunnen wij u ook goed adviseren. Wij bieden verschillende merken en soorten aan, zachte of harde lenzen, dag, week of halfjaar lenzen alles in overleg met u en met ons advies en begeleiding, zodat u het juiste product krijgt. Wist u trouwens dat in veel gevallen bril of lenzen voor een deel vergoed worden door uw zorgverzekeraar? In hun aanvullende verzekering bieden bijna alle zorgverzekeraars een vergoeding voor brillen en contactlenzen. Soms wordt daarbij de indruk gewekt dat u voor zo’n vergoeding uitsluitend terecht kunt bij bepaalde opticiens. Niets is echter minder waar.

Iedere zorgverzekeraar geeft u, indien u over de juiste polis beschikt, een vergoeding op brillen en contactlenzen bij élke erkende opticien,

dus zeker ook bij Hartman Oldebroek!

Reacties zijn gesloten.