Kinderen

Ook voor kinderen heeft Juwelier Hartman een leuk assortiment.

Of het nu om oorbelletjes, een leuk ringetje, of een bedelarmband gaat, Juwelier Hartman heeft het. Trouwens, wat dacht u van een zilveren bijtring als geboortegeschenk voor een baby? Het zijn juist deze cadeaus die een leven lang bewaard blijven en waardoor u altijd in herinnering blijft………………..

Geschenken die daardoor grote blijvende emotionele waarde hebben én houden. Op uw verzoek kunnen wij ook een speciale tekst, datum of naam ingraveren. Persoonlijker kan het haast niet.

Alle cadeaus verdwijnen na verloop van tijd, of raken afgedankt. Dat geldt voor het duurste babypakje maar ook voor computerspelletjes en ander speelgoed, met een bedelarmband is dat wel even anders! Iedere moeder bezit nog haar bedelarmband van vroeger en weet wanneer ze die gehad heeft. Ze weet ook nog precies van wie ze welke bedel heeft gekregen.

Datzelfde geldt voor een gouden kettinkje met hangertje. Of een mooi kinderbestek met gravering. Het zijn blijvende geschenken. Leuk om te geven, maar nog veel leuker om te krijgen en te koesteren!

 

 

 

Reacties zijn gesloten.